torstai 5. kesäkuuta 2014

02. Kolmas nainen & pari jätkää, dägrägädägwäg!

Niin että mikä painonhallinta? Laihduttajan parhaat vinkit!
(Huom. sarkasmi = älykkyyden alhaisin muoto)

  1. Älä vain syö aamupalaa -> verensokerit laskevat -> myöhemmin syöt takuulla roskaruokaa
  2. Sen sijaan että uisit, kellu veden pinnalla -> kylmä laittaa kehon polttamaan enemmän kaloreita
  3. Kun lähdet jonnekin, unohda vesipullo kotiin -> nautit varmasti huomaamattasi huoltoasemalta ostettua sokerilitkua
Kävin mä ihan oikeasti tänään uimassa, mutta sen polttamat kalorit saa kyllä unohtaa, sillä takuuvarma Royal Mealsin tacoateria sulatti tehokkaasti tämänkin päivän yrityksen syödä ihmisittäin. Huomenna taas normaaliaterioihin ja välttelemään pastaa, leipää ja perunaa. Tarkoitus oli rannalla ottaa kuviakin, mutta kamera jäi kotiin, kun itse lilluin vedessä suurimman osan siellä viettämästäni ajasta ja tuo karvainen muija ei ole vielä oppinut kuvaamisen saloja. Vaikka Auralla on tällä hetkellä menoillaan elämänsä viimeiset juoksut - hahaa, vaihdevuodet alkaa! - niin otettiin se matkalle mukaan, kun soramonttuja on niin monta että takuulla saa olla rauhassa ilman muiden koirien häirintää. 

Kolmas nainen & pari jätkää

No niin että unohdetaanpa nämä unelmat hetkeksi ja keskitytään tutustumaan taas uusiin blogikasvoihin sekä meihin jo ennestään tuttuihin muijiin. Nyt esittelyssä on kolmas nainen, pieni ja pippurinen (mutta edelleen täysin suolaton, hahahaha, tiedätte tunteen kun nauratte omille vitseillenne?) Chili-chihuahua, joka asustaa äitini tykönä. Tämän muijan pokerinaama ei aina pidä.

Chilille tulee heinäkuussa ikävuosia täyteen jo huimat 2-vuotta, eli neiti elää elämänsä parasta aikaa (ihmisen vuosina siis 18-vuotias!) ja nauttii seurakoirana olosta täysin siemauksin. Tästä ei voi saada kuin hyviä kuvia, nainenhan on syntynyt malliksi!



Onhan se nyt mahdotonta aina poseerata niin kuin Marilyn Monroe!


Elämäni jätkä, also known as Niko ja Chili-tyttö. *sydänsydänsydän*

Ja sitten on tietenkin vielä ne jätkät. Yllä olevassa kuvassa esiintyy oma rakas avopuolisoni, yhteistä taivalta on 3. helmikuuta 2013 lähtien. Tästä miehestä ei voi sanoa mitään pahaa, se on kauhean kultainen vaikka joskus hajottaakin tavaroita ja saa mut kiskomaan hiuksia päästä. Se osaa laittaa ruokaa ja käyttäytyy aina kohteliaasti, tämän parempaa urosta on vaikea löytää!


Ja sitten on vielä se elämäni kakkosmies: lähes kaljuksi ajeltu persialais"herra" Taaku (synonyymejä: paakkis, paaku, taatu, saatanan elukka), jonka käytöstavoissa olisi hieman parantamisen varaa. Mutta hei, käytöstavat ne olla pitää, vaikka sitten vähän huononlaisetkin. Tämä mies tuli aikoinaan meille hieman huonoista olosuhteista ja on sen takia jäänyt hieman omalaatuiseksi, täältä pesee kynsiä ja hampaita mikäli rapsutat pidempään kuin viisi sekuntia kerrallaan. Tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu pahantuulinen ilme, karvismainen olemus, ainainen nälkä, kömpelyys ja epäsosiaalisuus. Kuulostaako kissalta? Yeah, this is really hard case, any of his psychiatrist haven't solve his problems. I guess it has something to do with schizophrenia. Joo, on se silti ihana ja osoittaa aamuisin hellyyttä.

Lopuksi vielä pari Auran parvekeposeerausta, just enjoy ja kertokaa mitä piditte esittelypostaus numero kakkosesta!





Muija, tosimuija & jätkät toivottavat kaikille hyvää alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!