torstai 10. heinäkuuta 2014

11. Uusi ulkoasu ja kiirettä pitää

Ihan pakko kysyä ensimmäisenä, että mitä pidätte uudesta bannerista?

Itse oon ihan megatyytyväinen "AstraaliAuraan", mutta toki teidänkin mielipiteillänne on vaikutusta. Pyrkimys olisi saada blogi mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Miellyttääkö fontit silmää? Onko kuvat sopivan kokoisia? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä, niin tehdään tästä sivusta yhä parempi!

<3

Tämä viikko on mennyt näyttelytohinoiden kanssa. Niin kuin aiemmin jo kerroin, osallistumme Auran kanssa tänä viikonloppuna järjestettäviin KV-näyttelyihin. Konkarityttö Aura on ihan selvillä vesillä, mutta mä olen aivan hukassa että mentiinkös sitä vastapäivään (mennään!) vai myötäpäivään, onko se koira nyt vasemmalla (on!) vai oikealla puolella ja kumpi pää puree? Viikko on mennyt siis rekisteripapereita tulostaessa, rokotustodistusta etsien, koiraa pesten ja huomenna hullu kookitäti tulee leikkaamaan Auran kynnet ja trimmailemaan tassukarvat. Omalla kohdalla pitäisi vielä harjata koira kunnolla ja puhdistaa korvat. Luulen että kaiken muun olen muistanut.

Laadukasta menoa, harjoiteltiin äiteen keittiön pöydällä seisoskelua!

Tiistaina osallistuttiin Killan järjestämiin näyttelytreeneihin, lähdettiin niin kovalla kiireellä että tottahan toki se näyttelytalutin jäi kotiin ja jouduttiin sitten treenaamaan normaalipannalla ja taluttimella. Aura sai "mummolasta" lahjaksi ihanan pinkin Rukan taluttimen, jossa on heijastinlangalla ommellut saumat. Tuolta päivältä ei kuvia valitettavasti tullut, kun tosiaankin lähdettiin hyvin vauhdikkaasti liikkeelle. Aluksi takapää pomppi ja namit ei olleet kovinkaan hyvä idea, mutta ympyrällä kulkeminen alkoi sujumaan paljon paremmin kuin aiemmilla kerroilla. Huomenna vielä preppaillaan ja valmistaudutaan lauantain koitoksiin.




2 kommenttia:

  1. Sun blogissa on tosi kivoja kuvia! Varsinkin bannerista tykkään tosi paljon :) ja jos kerran tykkäät kynsien laitosta voisitko tehdä jonkun kynsi tutorial tyylisen postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Voisin joku päivä kun ehdin niin tehdä jonkun erikoisemman kynsitutoriaalin! :)

      Poista

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!