maanantai 30. kesäkuuta 2014

10. Rally-toko ja näyttelytreenejä

Eilen tosiaan päästiin testaamaan rally-toko -nimistä lajia, joka siis on sekoitus tokoa (tottelevaisuuskoulutus), agilityä ja koiratanssia. Rally-Tokoyhdistyksen sivuilta pääset lukemaan lajista ja tutustumaan toimintaan. Itse tykkäsin tästä ihan hirveästi, koska siinä yhdistyi iloinen tekeminen ja positiivinen suhtautuminen koiraan, olin todella iloinen kun sain kesken tehtävien kehua kuinka hienosti Aura toimi. 

Olin aluksi todella jännitynyt ja se tietenkin tarttui myös Auraan, joka purki omaa jännitystään haukkumalla kaikelle. Pikku hiljaa juttu alkoi toimimaan paremmin ja huomasin saavani huomattavasti paremman kontaktin koiraani kuin aiemmin. 

Kuunnellaan(?) ohjeita ja juttelen Auralle, höhöhöö.
Kovaa kehumista istumiskyltin kohdalla, ihan perusharjoitusta

Istumista vierellä, Aura on ihanan rento ja keskittynyt!

Ihana Ida (aka hullu-corgitäti) oli tänään treenaamassa meitä niitä Kokkolan KV-näyttelyitä varten. Aiemmin Aura on seissyt selkä köyryssä, mutta saatiin hyviä ohjeistuksia ja suurimman osan ajasta Aura seisoi hyvin nätisti. Harjoiteltiin myös kontaktin ottamista liikkeessä. Paljon saatiin hyviä vinkkejä tulevaisuutta varten ja itekin olen huomannut muutoksen Auran käyttäytymisessä. Me nautitaan yhdessäolosta eikä pakerreta pakon äärellä.

Rakas hovikuvaajani zoomasi kenkiini, mutta oli pakko laittaa tämä kuva kun on niin terhakka corgi!
Aura tänä iltana...

vs. viime viikolla

Seisottamisesta sain paljon hyviä vinkkejä. Alemmassa kuvassa Aura seisoo selkä köyryssä ja mulla on naru hirmu tiukalla ja ylemmässä puolestaan naru on löysällä ja Aura seisoo rennosti selkä suhteellisen suorana. Myös massaa neiti on saanut lisää, kiitos Musti&Mirri -liikkeestä ostetun lihotusmakkaran. 

Täytyy sanoa että olen ollut ihan äärettömän tyytyväinen rakkaaseen koiraan ja meidän molempien edistymiseen!

Kävin myös ratsastamassa Royalin, poni on hieno vaikka kuvassa muuten onkin kaikki pielessä!

Kivaa maanantaita kaikille, ulkoasuun on tulossa pian muutoksia kunnon bannerin kera yms! Palataan taas, toiveita postauksista saa esittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!