lauantai 21. kesäkuuta 2014

07. Päivä kerrallaan kohti parempaa huomista

Paino on pudonnut juhannuksen mässäilystä huolimatta, pari kaveria jopa huomautti laihtumisesta (jes!) ja lenkkeily on ollut lähinnä nautinto. Tarkoitus olisi kuitenkin vielä muokata noita syömisiä ja liikuntoja että paino putoaisi tasaisemmin eikä heittelisi hirveästi. Pitäisi myös harventaa puntarilla käyntejä, nyt tulee käytyä pakonomaisesti melkein joka päivä, jolloin en tietenkään saa sitä todellista tulosta selville.

Ensi viikon liikuntasuunnitelmamieteajatuksia:


  1. Vähintään 10km pyörälenkki vähintään 2 x viikon aikana
  2. Ainakin kerran täytyy päästä pelaamaan tennistä jos vain kelit sallii
  3. Auran kanssa käydään useamman kerran pidemmälle lenkillä
  4. Käyn ratsastustunnilla
  5. Muistan venytellä aamuinilloin, koska lihakset jumiutuu niin helposti

Ensi viikon ruokasuunnitelma-aatteita:

  1. Muistan juoda vähintään 2 litraa vettä vuorokaudessa
  2. Pyrin syömään koko viikon tasaisesti, en kituuta arkena ja mässää viikonloppuna
  3. Vältän edelleen pastaa, perunaa, riisiä ja leipää
  4. Lisään ruokavaliooni lisää kasviksia, marjoja ja hedelmiä
  5. Syön vähemmän punaista lihaa
Marokko, joulukuu 2013, vaikea ylipaino, bmi < 35


Mitään äärettömän tarkkoja kalorimääriä en ala laskea enkä myöskään suunnittele tiettyä liikuntalajia tietylle päivälle, koska tiedän ettei se toimi. Joka päivä täytyy mennä fiiliksen mukaan, aina ei vaan tietty asia huvita. Ilokseni voin kyllä sanoa että ihastuin wokkivihanneksiin - kyllä, jopa siihen ällöttävän näköiseen parsakaaleen - ja tulen niitä kyllä jatkossakin syömään. Tavoitteena on pudottaa elokuun alkuun (5 viikkoa) mennessä 6 kiloa, jolloin painoindeksi laskisi lievän ylipainon puolelle. Tämä tarkoittaisi siis hieman yli kilon viikkopudotusta. Päivä kerrallaan! 

Puhelinlaatu, kesäkuu 2014, -11kg


Hiukset & iho ovat olleet tänään erityishuomion kohteena. Pääsin pitkästä aikaa "anoppilassa" saunomaan, joten on siitä kaiken irti ja kuorin koko vartalon aivan ihanalla H&M:n Tahiti Love -nimisellä body scrubilla. Vaikka kyseessä oli moinen halpistuote, niin se tuoksui valtavan hyvältä ja jätti ihon pehmeäksi ja raikkaaksi, harmikseni en muistanut ottaa tästä kuvaa. Kokeilussa oli myös KC Professionalin pepper sävyinen color mask / sävyttävä hoitoaine punaisille hiuksille. Olin hieman epävarma tuotteesta, joten ostin pienen putelin tätä ihanaa ainetta, joka todella sävytti hiuksia ja antoi niille lisää pehmeyttä ja kiiltoa. Rakastuin täysin, pitäisi käydä ostamassa tuo 200 ml pullo, jolla hintaa oli 16,80€. Tykkään! Myös saunova corgi Aura nautti täysin siemauksin saunomisesta ja kapusikin heti ylälauteille. On se varsin hassu otus.


Laitoin äiteenkin kynnet kuosiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!