keskiviikko 13. elokuuta 2014

23. Auran rankka päivä

Tänään koitti sitten se inhottava päivä, jota myös me ollaan kauhulla odotettu: kohdunpoisto. Eläinlääkäri oli onneksi vanha tuttu ja kovasti arvostettu Kokkolan Eläinlääkintä Kälviällä, noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Kokkolasta. Aura oli pirteä ja hyväntuulinen matkalla kohteeseen ja kierteli vastaanotolla hämmentyneen oloisena, muttei vaikuttanut pelokkaalta. Neiti punnittiin ja lisämassaa oli hieman tullut, painoa oli nyt 13 kiloa ja 300 grammaa, pieni se on vieläkin!

Esilääkitys saatin annettua helposti, Aura oli hyvin kärsivällinen ja osoitti jännitystä vain nojaamalla minuun. Tippa laitettiin valmiiksi ja karvat ajeltiin, minkä jälkeen meidät passitettiin ulos. Leikkaus sujui erittäin hyvin, Aura heräili ensimmäisen kerran jo kun kannettiin se autosta kotiin. Parin tunnin unen jälkeen neiti pyrki jo kovin innokkaasti ylös ja on nyt illan mittaan toipunut oikein malliikkasti. Pari kovaa "buh" äännähdystäkin on kuulunut, kun postinjakaja kävi heittämässä Kokkola-lehden postilaatikkoon. 

Lyhyesti tiivistettynä kaikki meni hyvin, kohdussa oli pientä nestekiertymään, joka olisi myöhemmässä vaiheessa saattanut aiheuttaa kohtutulehduksen, joten sterkkaus tässä vaiheessa oli hyvä päätös. Kiitän mahtavaa eläinlääkäriämme jälleen kerran asiallisesta ja asiantuntevasta hoidosta. 

Me tosiaan leiriydyttiin Nikon kanssa mun vanhempien asuntoon talonvahdeiksi, kun ovat mökillä tuntemattoman mittaiseksi ajaksi. Meidän 30 neliömetriä tuntuu välillä ahtaalta niin mahtavaa olla vähän isommassa asunnossa, elukatkin on melkein sopusoinnussa, joskin sähisevät lautasantennia käyttävälle Auralle. 


Niin mistä huomaa, että täällä on mies talossa?


Kahdessa alimmassa kuvassa on oma kissani Rölli, joka ei täällä blogin puolella olekaan päässyt vielä esittäytymään. Me ollaan Röllin kanssa vietetty pitkä yhteinen historia, kymmenen vaihderikasta vuotta tämän maailmanvaltiaan kanssa, joka heti loikkasi keittiönpöydälle (sika!) kun pääsi tänne. Oli ilmeisesti sitä mieltä, että kun sitä kerran täällä "kotona" taas ollaan, niin vallataan sitten koko huusholli. Kuvassa myös Auran lääkitykset ja äitin kirjoittamat kissanhoito-ohjeet heidän kissansa varalle.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköinen kissa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mutteri <3 Meidän Rölli on maailman kaunein (no totta kai, onhan se oma!) kisu :)

      Poista

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!