lauantai 12. heinäkuuta 2014

13. Omaan vartaloon suhtautuminen

Tämän postauksen kirjoittaminen saattaa olla tyhmin idea ikinä ja tulen sitä myöhemmin katumaan, mutta what the heck - ärsyttävä teini-ikäisten käyttämä YOLO -ilmaisu toimii tässä. You only live once, joten ole onnellinen ja ylpeä itsestäsi, olet juuri sellainen kuin olet.

"Kun mieli muuttuu,
keho muuttuu,
ja kun keho muuttuu,
mieli muuttuu."
- Cesar Millan

Vaikket olisikaan koko nolla, ei sinun tarvitse kokea olevasi epäonnistunut. Nykyiset kauneusihanteet liikkuvat niin rajalla siinä mikä on tervettä ja mikä ei, että itse ainakin jätän suosiolla uusimmat muotilehdet lukematta. Pluskoko on kaunista, jos asennoidut omaan vartaloosi positiivisesti. Tästä mahtavana esimerkkinä iki-ihana PlusMimmi

En kannusta ketään epäterveelliseen lihavuuteen, mutta myös isompi nainen voi olla kaunis. Laihdutus, erilaiset nälkädieetit ja negatiiviset ajatukset voi hetkeksi unohtaa: ajattele kuinka paljon sinussa on hyvää. Kukaan muu ei näe niitä pieniä masentavia yksityiskohtia, joita löydät itse itsestäsi. Meikämuijalle kasvaa n. kerran kuukaudessa leukaan karva, jota aiemmin vihasin yli kaiken. Nykyään sillä on jopa lempinimi, eikä kukaan ole koskaan siitä huomauttanut. Sairastan myös pigmenttisairausta, joka aiheuttaa ympäri kehoa lähes albiinovalkoisia "merkkejä", eikä niistäkään kukaan ole koskaan huomauttanut.

Vaikka olisit arpinen, rupinen, vatsassasi on raskausarpia, se ei tarkoita ettetkö olisi kaunis. Ja mikä tärkeintä, voit olla kaunis sisältä. Meissä jokaisessa on jokin asia, joka välittyy muille ihmisille positiivisesti. Joku sellainen asia, jonka ihminen näkee meissä ja ihastuu ensimmäisenä siihen: kaunis hymy,  pitkät silmäripset... Ihan mitä tahansa. Kymmenen vuoden päästä tämä henkilö näkee edelleen sen kauniin asian sinussa, eikä huomaa niitä puutteita, joita itse itsessäsi tiedostat.

Kaikissa alla olevissa kuvissa olen kokoa 40-44, päästäkää itsenne vapaaksi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!