keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

15. Näin teet helposti Union Jack -kynnet!

Lupasin pienen kynsitutoriaalin, joten tässä olisi nyt tällainen, lopputulos ei ollut maailman siistein (note to self: älä tee tätä kolmen tunnin yöunien ja viiden kahvikupillisen jälkeen varsinkaan jos et ole syönyt koko päivänä mitään), mutta kun tarpeeksi kaukaa katsoo niin näyttää ihan siedettävältä!

Tää on se "tarpeeks kaukaa" + esittelyssä vihdoin tuo kaksi viikkoa sitten ottamani Medusa

1. Aloita viilaamalla kynnet haluamaasi muotoon, työnnä kynsinauhat syrjään esim. appelsiinipuutikun avulla ja poista kuolleet kynsinauhat, ole varovainen tätä tehdessäsi, helposti osuu elävään kynsinauhaan, jolloin ne repeytyvät ja saattavat jopa vuotaa verta. Levitä aluslakka kynnelle ja anna kuivua.



2. Brittilippukynsiin tarvitset kolme värilakkaa: itse käytin Seppälän The I love this color nail polish (sävy snow white), Coal Prosilkin sinistä neon -lakkaa sekä Lumenen Fairwell -sävyistä punaista. Näiden lisäksi varaa lähellesi talouspaperia, hammastikkuja sekä appelsiinipuutikku. Jos haluat siistimmän lopputuloksen ja omistat vakaan käden niin suosittelen dotting toolia. 


3. Aloita lakkaamalla ohut kerros sinistä kynteen / kynsiin joihin nämä kuviot haluat. Anna pohjakerroksen kuivua hetki ennen kuin levität hieman paksumman kerroksen samaa lakkaa kynteen. Tällä tavoin lopputuloksesta tulee tasaisemman sävyinen. Anna lakan kuivua rauhassa ennen seuraavaa vaihetta. (Lakasta riippuen 5 - 15 minuuttia.) On erittäin tärkeää että lakka on kokonaan kuivunut ennen kuin aloitat valkoisen värin levittämistä.

4. Jos olet puoliksikaan yhtä tollo kuin minä: ota lähellesi kuva brittilipusta, jottet unohda tiettyjä viivoja, niitä on hankala lisätä myöhemmin!

5. Ota talouspaperia vierellesi ja aloita valkoisen pohjaristin tekeminen pudottamalla valkoista lakkaa pisaraksi paperille. Kasta appelsiinipuutikku / hammastikku lakkaan ja aloita vetämällä viiva pystysuoraan kynteä pitkin. Tämän jälkeen vedä poikkiraita ja -viivat. Näidenkin vaiheiden välillä on hyvä antaa lakan kuivua hetki. Jos viivoista ei tule täysin suoria, niin voit uudella hammastikulla pyyhkäistä ylimääräistä lakkaa pois. Anna valkoisen pohjan kuivua kunnolla! 

6. Ota punainen lakka ja pudota pisara sitä talouspaperille samalla tavalla kuin aiemmin. Voit joko töpöttää piste kerrallaan punaisen lakan keskelle valkoista raitaa, tai vakaalla kädellä vetää sen suoraan. Jälleen kerran anna kuivua kunnolla, jotta top coat ei levitä värejä. Levitä läpinäkyvä päällyslakka (itse käytän Konadin Top Coatia) kynnelle ja tadaa, upeat brittilippukynnet ovat valmiit! 

Tärkeitä pikkuvinkkejä Jos haluat, voit tehdä saman myös käyttäen teippiä apuna. Tällöin anna lakan kuivua noin minuutin verran ennen kuin repäiset teipin pois. Pidä tarvikkeet koko ajan lähellä ja puhtaina: jos käytät hammastikkua lakan levittämiseen, niin vaihda se välillä, jottei tikkuun puoliksi kuivunut lakka pilaa lopputulosta! Voit vanupuikon ja kynsilakanpoistoaineen avulla myöhemmin siistiä ylimennen lakan.



Auralta terveiset, kertokaa toki kommenttiboksiin mitä piditte tästä tutoriaalista!

2 kommenttia:

  1. Noihan näyttää hienoilta! Ja oli ainakin tarpeeksi kattavasti selitetty! :D

    ps. mun blogissa on arvonta: http://milla--anniina.blogspot.fi/2014/07/arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! :'D Osallistuin arvontaan ja rakastuin sun lemppari-Waltterikuviin <3

      Poista

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!