torstai 24. heinäkuuta 2014

19. Varpaat hiekassa ja uusi uimapuku testissä

Taas rannalla, tällä kertaa kylläkin koiran kanssa. Lähdettiin koko perheen voimin Punakallioille uimaan, pääsin testaamaan Dresslilysta tilattua punaista uimapukua, joka näytti ja tuntui oikein mukavalta päällä. Aurakin pääsi polskimaan ja oli hyvin onnellinen tarpeeseen tulleesta virvoittelusta. 

Lakkasin varpaatkin ensimmäistä kertaa ainakin viiteen vuoteen. Kuvassa koneHELSINKI -merkkinen mattalakka koodilla m16. Yksikin kerros tätä jättään kynsiin ihanan oranssin mattapinnan. Ehkä pitäisi useamminkin innostua lakkailemaan varpaankynsiäkin, kun ne näin kesäaikaan kuitenkin ovat aika näkyvillä.

Oon viime aikoina saanut hirveästi varmuutta mitä tulee ulkonäkööni. Vaikka edelleen pudotan painoa, en välitä siitä että olen pluskokoinen, tai vielä vähemmän siitä mitä muut asiasta ajattelevat. Vaikka pluskokoa olenkin, niin paino on jakautunut tasaisesti ja omistan edelleen vyötärön, ja itse asiassa muitakin kohtia joista olen ylpeä.




Maanantaina lähden ohjaajaksi Kalajoella järjestettävälle Jukujuku-leirillä, joten ensi viikolla ennen perjantaita ei ole postauksia luvassa. Yritän pyhittää asian kirjoittamalla useamman postauksen nyt viikonlopun sisällä. Olisi kiva kuulla että millaisesta postauksesta juuri sinä pitäisit? Kynsiä, muotia, koira, jotain muuta? Ehdota, minä postaan! 

Nyt iski kuvanmuokkaushirmu, ovatko ihan kamalia yrityksiä pelastaa puhkipalaneet kuvat vai voiko niitä katsoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!