maanantai 14. heinäkuuta 2014

14. Guess... what? Belfie-time!

Maanantai. Paras päivä viikossa... ja vain koska televisiosta tulee ainoa reality-sarja jota oikeasti seuraan. Nelosella siis maanantaisin Huippumalli haussa, tuotantokausi 20! Ja mikä parasta, tänään oli vuorossa Guessin muotinäytös. Guess on ollut vuosia oma suosikkimerkkini Louis Vuittonin ja sen rinnalle nousseen Michael Korsin kanssa. Vaikka Suomessa Guess ei olekaan kovin korkealle arvostettu merkki, niin itse pidän siitä todella paljon. *Sydänsydänsydän* Alla olevissa kuvissa esiintyy Guess Adoro Med Frame Satchel laukku (ovh 185€ Aukialla, Finnairin etukortti laski hinnan 130€ asti. *Lisää sydämiä*) sekä Guess Ice crystal gold kello, ovh. 229€.






But guess what..? It is belfie-time! Kävin Kallentorin Seppälän outletissa (kannattaa käydä, paljon vaatteita, meikkejä, koruja & alusvaatteita -70%) ja löysin sieltä upeat valkoiset vakosamettipintaiset pillifarkut, joissa on upeita yksityiskohtia. Nää on jo melkein belfien kestävät housut. ... Tää taitaa olla taas tällainen "no kyllä mäkin kun kaikki muutkin". Kuvassa näkyy myös nopeasta lihomisesta johtuvat mahtavat raskausarvet.


4 kommenttia:

  1. Tulin just kateudesta vihreeks! Tahtoo kans ton Guessin laukun :D ♥
    Waltteri vaan haukkaa rahaa triplasti ton laukun verran, ellei jopa enemmänki :(


    http://milla--anniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Guessin laukku on niin ihana enkä ois varmaan itsekään raaskinu ostaa ellen olis omistanut tuota Finnairin etukorttia. Mutta mieluummin sitä itsekin pitäis hevosta kuin ostaa kauniita laukkuja. Miss my little mare <3

      Poista
  2. Guess! <3 Jatkuvasti joutuu kuolaamaan näiden ihanien laukkujen, lompakkojen ja korujen perään. Jos olisin rikas... Tuo merkki on kyllä aivan rakkautta ja pursuaa juuri sitä tyttömäisyyttä josta pidän!

    T. Poikaystävän yllättäjä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kun päädyit tänne! Guess on kyllä niin mahtava merkki, ja juuri tuo laukku tyydyttää omaa silmää niin kivasti. <3 Ps. Osallistuin sun arvontaan!

      Poista

Kiitos kun annoit palautetta! Huomaathan että kommenttisi tulee näkyviin vasta hyväksynnän jälkeen!